Konya Olay 9 yaşında...

Konya Olay 9 yaşında...

18 Mart 2015’te Kemal Soylu ve Murat Dönmez tarafından yayın hayatına sokulan Konya Olay Gazetesi 9. yılını kutluyor.

18 Mart 2023 - 18:10

Büyük Çanakkale zaferimizin gerçekleştiği 18 Mart gibi önemli bir günde 18 Mart 2015’de yayın hayatına başlayan KONYA OLAY Gazetesi 9. Yaş gününü kutluyor. 

7 yıl haftalık olarak yayınlanan ve yazdıkları ile gündem oluşturan Konya Olay Gazetesi hakkında çok sayıda davalar açılmıştı. 

Korkusuzca, tarafsızca sadece gazetecilik yapmak adına bu gazeteyi yayın hayatına soktuklarını söyleyen gazetenin imtiyaz sahibi Kemal Soylu, “değnekçilik değil, gazetecilik yapacağız” diyerek sevgili kardeşim Murat Dönmez’le birlikte yola çıktığımız KONYAOLAY bugün 9. yaş gününü kutluyor. Dijital değişim yaşayan basın dünyasında bizlerde yerimizi almak adına 7 yıldır haftalık olarak yayınladığımız KONYA OLAY GAZETESİ’nin basımına 2 yıl önce ara verirken, yayınlarımızı www.konyaolay.com üzerinden hala devam ettiriyoruz. “Bağımsız, tarafsız, özgür, yazılamayanları yazan” ilkesi ile gazetecilik yapmaya dün olduğu gibi, bugün de ve yarınlarda da devam edeceğiz. Daha nice yıllarda okurlarımızla buluşmak dileğimizdir” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı