Konya Valisi, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü Akşeker’de

Konya Valisi, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü Akşeker'de

Kırmızı et sektöründe Türkiye’nin en büyük tesislerine sahip Akşeker Grup, Konya valisi, Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay komutanını misafir etti..

06 Mart 2022 - 12:48 - Güncelleme: 06 Mart 2022 - 12:50

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Konya İl Jandarma Alay Komutanı Şakir Uslu, sektöründe Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından Akşeker et entegre tesislerini ziyaret etti.

Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, Vali Özkan, Emniyet Müdürü Dinç ve İl Jandarma Alay Komutanı Uslu’ya üretimini yaptıkları ürünler hakkında bilgiler verdi. 

Sucuktan salama, pastırmadan kavurmaya, köfteden kokoreçe, dönerden sosise kadar bir çok ürün çeşitleri ile tüm Türkiye genelinde hemen hemen tüm marketlerde adından söz ettiren bir marka olan Akşeker, yurt içinde olduğu gibi, 55 ülkeyi bulan ihracatı ile de adından övgüyle söz ettiriyor. 

Her zaman devletin yanında olduklarını belirten Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, tesislerini ziyaret eden Konya Valisi Vahdettin Özkan’a, Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç’e ve Konya İl Jandarma Alay Komutanı Şakir Uslu’ya teşekkür ederken “kendilerinin bu ziyaretleri bizlere güç ve güven vermiştir” şeklinde konuştu.

Gerek şehre ve gerekse de ülke ekonomisine büyük katma değer üreten böyle bir devasa tesisin Konya’da olmasının bu şehir için şans olduğunu kaydeden Vali Özkan’da, Akşeker’in bir çok ilde ve yurt dışında faaliyetler göstermesinden duyduğunu Memnuniyetini dile getirdi.

..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı