Konya Galatasaraylılar Derneği, sarı kırmızılı takımın 25. Şampiyonluğunu ve armasına taktığı 5. Yıldızını görkemli bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Camiayı bir araya getirecek gece 2 Temmuz Çarşamba günü 19.05’te Konya Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek. Gecede güçlü sahne performansıyla tanınan Galatasaraylı sanatçı İrem Derici sahne alacak. Ayrıca Galatasaray’ın bu sezon kazandığı 25. Şampiyonluk Kupası ile Türkiye Kupası da Konya’ya getirilecek.
BAŞKAN DURSUN AYDIN ÖZBEK DE KATILACAK
Şampiyonluk gecesi öncesi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, yönetim kurulu üyeleri Fatih Baykara ve Mehmet Büyükkeleş ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Konya heyetine Derneğin Önceki Dönem Başkanı ve 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sıtkı Korkmaz eşlik etti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Zeki Cihat Poçan, Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek ve yönetim kurulu üyelerini şampiyonluk gecesine davet ederek “Sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özbek de Konya’daki kutlamalara katılacağını belirtti.
POÇAN’DAN KUTLAMALARA DAVET
Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, 2 Temmuz’da Konya’da düzenlenecek şampiyonluk gecesine sarı kırmızılı renklere gönül veren taraftarları davet etti. Poçan “25. Şampiyonluk yürüyüşünü Konya’da başlatmıştık ve zafere ulaştık. Şimdi de 26. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi Zaferlerinin yürüyüşünü Konya’dan başlatacağız. Gecemize Galatasaray Spor Kulübü Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek de bizzat katılarak, Süper Lig Şampiyonluk Kupası ve Türkiye Kupası ile birlikte Konya’ya gelecek. Sayın Başkanımızı ziyaret ederek geceye davet ettik. Kendileri de bu davetimizi memnuniyetle kabul etti ve Konya’daki şampiyonluk sevincimize ortak olacaklarını belirttiler. Şampiyonluk coşkusuna yakışır bir atmosferde gerçekleştireceğimiz bu gece, yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda Galatasaraylı olmanın gururunu hep birlikte yaşama fırsatı olacak. Müzik, coşku, gurur ve sarı-kırmızı bir atmosfer bu kutlamada bir araya gelecek. Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı olarak tüm Galatasaray sevdalılarını, bu görkemli geceye davet ediyorum. Bu gurur hepimizin. Bu başarı hepimizin. Kupalar, yıldızlar, şanlı tarihimiz ve büyük Galatasaray ailesiyle dolu dolu bir gece bizleri bekliyor.” ifadelerini kullandı.
Bu büyük geceye katılmak isteyen Galatasaraylı taraftarların, rezervasyon için 0 536 368 42 53 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilecekleri açıklandı.
Konyalı Galatasaraylılar şampiyonluğu kutlayacak
2024–2025 sezonunu tarihi bir başarıyla tamamlayarak 5. yıldızı armasına ekleyen Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu, 2 Temmuz’da Konya’da düzenlenecek büyük bir organizasyonla kutlanacak. Geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılacak.
Yayınlanma :
18.06.2025 23:05
Güncelleme :
18.06.2025 23:05


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: