Köseoğlu’nun ismi Erbakan tarafından yarın açıklanacak

Köseoğlu'nun ismi Erbakan tarafından yarın açıklanacak

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde son günlerde ismi ülke gündemde sıkça konuşulan Yeniden Refah Partisi (YRP)'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Köseoğlu oldu. Köseoğlu, yarın Genel başkan Erbakan tarafından kamuoyuna duyurulacak.

14 Şubat 2024 - 17:54 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 18:20

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde  Genel Sekreter, KOSKİ Genel Müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan bir süre de Konyaspor Kulübü’nün şampiyon apoletli başkanlarından Mehmet Köseoğlu'nun Yeniden Refah Partisi (YRP)'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu.

Mehmet Köseoğlu yarın Ankara'ya gidecek Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan tarafından Konya Büyükşehir Belediye başkan adaylığı kamuoyuna ilan edilecek.

Büyükşehir Belediyesinin en tecrübeli isimlerinden olan Mehmet Köseoğlu www.konyaekspres.com'a yaptığı açıklamada,  'İsminin gündeme gelmesinden dolayı çok mutluyum. Yarın sabah Ankara'ya gideceğim Genel merkeze de Sayın genel başkanınız Fatih Erbakan tarafından ismim Konya Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak kamuoyuna ilan edilecek"dedi.

Köseoğlu dönüşte de Yeniden Refah Partisi Konya il başkanlığı tarafından çok büyük bir konvoy ile karşılaşacağını da anımsattı

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı