Köseoğlu YRP tarafından resmen açıklandı

Köseoğlu YRP tarafından resmen açıklandı

Yeniden Refah Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Köseoğlu oldu.

15 Şubat 2024 - 22:09 - Güncelleme: 15 Şubat 2024 - 22:18

Mehmet Köseoğlu’nun adaylığı Yeniden Refah Partisi resmi hesabından duyuruldu.

Bugün YRP Genel merkezşnde genel başkan Fatih Erbakn ile biraraya gelen Köseoğlu yapılan görüşmenin ardından adaylığı kesinleşti ve fotoğraf çekiminin ardından partinin sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Konyaspor Eski Kulüp Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Mehmet Köseoğlu Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Konya’ya ve partimize hayırlı olsun.”

Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kösroğlu' da kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

"Değerli Hemşehrilerim,

Büyük bir onur ve sorumlulukla, Yeniden Refah Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın teveccühü ve Yeniden Refah Partisi'nin güçlü desteğiyle bu yolda adım atmış bulunuyorum.

Konya, tarih boyunca medeniyetlerin beşiği olmuş, kültürüyle, mirasıyla, ve insanıyla önemli bir şehirdir. Ancak, şehrimizin karşı karşıya kaldığı çeşitli zorluklar ve ihtiyaçlar var. Bu ihtiyaçlara cevap vermek, şehrimizi daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha müreffeh bir yer haline getirmek için buradayım.

Vizyonum, Konya'yı çağdaş bir şehir olarak geleceğe taşımak; altyapıdan sosyal hizmetlere, eğitimden kültüre kadar her alanda ilerlemeyi sağlamak; şehrimizin her bir köşesine adaletle ve eşitlikle hizmet etmektir.

Birlikte, Konya'yı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Sizlerin desteği ve dualarıyla, şehrimizi daha yaşanabilir bir geleceğe taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Hep birlikte, güçlü bir Konya için yola çıkıyoruz. Desteklerinizi bekliyor, birlikte güzel işlere imza atacağımızı umuyorum.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde