Polisten kaçan araçta kaçak göçmenler çıktı

Polisten kaçan araçta kaçak göçmenler çıktı

Konya’da gece saatlerinde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan araçla polisler arasında kovalamaca yaşandı. Kaçmak için tramvay yoluna giren aracın lastiklerinin patlamasıyla kovalamaca sona erdi. Aracın içinden 1 göçmen kaçakçısı ile 3 düzensiz göçmen çıktı.

14 Şubat 2024 - 11:52

 


 

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, bir aracı Konya’ya giriş çıkış yoğunluğundan şüphelenerek takibe aldı. Yeni İstanbul Caddesi üzerinde kurulan uygulama noktasında dur ihtarında bulunulan araç kaçmaya başladı.

 

Polislerden kaçmak için Binkonutlar tramvay durağına giren aracın lastiklerinin raylara sıkışarak patlaması üzerine şüpheliler yaya olarak kaçmaya başladı. Takibi sürdüren ekipler kısa süre sonra şüphelileri tramvay durağının yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı. 

 

Araç içerisinde ülkeye giriş yasağı olan ve göçmen kaçakçılığı yapan bir şahıs ile düzensiz göçmen olduğu belirlenen 3 şahıs tespit edildi. 3 düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken göçmen kaçakçılığı suçundan hakkında işlem başlatılan araç sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca 48 bin 345 TL cezai işlem uygulanırken araç 60 gün süreyle trafikten men edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde