Reklam
  • Reklam
Tozoğlu, Leyla Şahin Usta’yı eleştirdi

Tozoğlu, Leyla Şahin Usta'yı eleştirdi

İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın şehrimizdeki ve ülkemizdeki kiralık konut sorunu ve konut fiyatlarındaki fahiş artışın gerekçesini pandemi ve sonrasındaki dünyadaki gelişmelere bağlamasını eleştirdi.

28 Temmuz 2022 - 15:19

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta'nın şehrimizdeki ve ülkemizdeki kiralık konut sorunu ve konut fiyatlarındaki fahiş artışın gerekçesini pandemi ve sonrasındaki dünyadaki gelişmelere bağlamasını eleştirdi ve bunun sorumlusunun Ak Parti olduğunu söyledi.

Tozoğlu yaptığı açıklamada ,Avrupa ülkelerinde enflasyon yüzde onu bile bulmazken bizde enflasyon yüzde yüzü aşmış durumda. Avrupalının 1 Eurosu 18 lirayı geçmiş, ABD'linin bir doları 18'lira seviyelerine ulaşmışken AK Partili yöneticiler meseleyi başka yerlere tahvil ederek meseleyi halının altına süpürmeye gayret ettiğini söyledi.

Tozoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin ülkemizdeki bu tablo tamamen sizin eserinizdir. Ülkeyi bu girdaba sokan sizlersiniz. Ve ülkemizi içine düşürdüğünüz ağır ekonomik krizin bedelini de hiç şüphesiz sandıkta ödeyeceksiniz. Konforlu siyaset devriniz bitmiştir. Türkiye'nin sizin getirdiğiniz israfa dayalı, şatafatı esas alan kamu kaynaklarını hoyratça kullanan yönetim anlayışından kurtulma zamanı da gelmiştir. Hiç tereddütünüz olmasın İYİ Parti iktidarına çok az kaldı.

 

--

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'