Reklam
  • Reklam
Uyuşturucu kullanan muhtar tutuklandı
Reklam

Uyuşturucu kullanan muhtar tutuklandı

Trafik ekiplerince dur ihtarında bulunulan araç ters şeride, oradan girilmez levhası olan yola girerek başka bir araca çarptı. Olaya müdahale eden trafik ekiplerine saldıran alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olan araç sürücüsü ve yanındaki Sultan Mesut mahallesi muhtarı tutuklandı.

27 Ağustos 2022 - 11:24

Olay dün akşam saat 19:00 sularında Şems-i Tebrizi Mahallesi, Hatuniye sokak üzerinde meydana geldi. 

Mevlana Caddesi tramvay yolunda aşırı hızla seyir eden araca bölgede görevli Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize Şahin ekipleri dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan 42 AJN 48 plakalı araç önce ters şeride ardından ise girilmez levhası olan sokağa girerek normal seyrinde olan kadın sürücüye kaza yaptırdı.

Bu sırada Sultan Mesut Mahallesi muhtarı Murat Kip ön yolcu koltuğundan inerek kadına karşı hakaretlerde bulundu ve tehdit etti. Olay yerine gelen Şahin ekipleri şiddeti önlemek için kadın sürücüyü koruma altına aldı. 

*HEM ALKOLLÜ HEM MADDE KULLANDIĞI ANLAŞILAN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ VE MUHTAR POLİSE SALDIRDI*

Ekipler araç sürücüsü Bektaş Narinnalik ile Sultan Mesut Mahallesi muhtarı Murat Kip'e trafik yönünden işlem yapmak ve alkolmetre üfletmek istemeleri üzerine iki şahıs ekiplerin üzerine yürüdü, takviye ekip talep edilince araca binerek kaçmak istedi.

Polis ekipleri kaçacağı şüphesi üzerine sürücü Bektaş Narinnalik'e müdahalede bulunduğu esnada şahıs polis memuru A.G'e hakaret edip, birçok kez yumruk atarak saldırıda bulundu. Bektaş Narinnalik etkisiz hale getirilmek istendiği esnada mahalle muhtarı Murat KİP, sürücü Bektaş Narinnalik'in kafasına 4-5 kez kafa attı.

Her iki şahısta etkisiz hale getirildikten sonra yapılan incelemelerde Bektaş Narinnalik'in 1.89 muhtar Murat Kip'in 1.78 alkollü oldukları anlaşılırken şahısların uyuşturucu madde de kullandığı tespit edildi. Sürücü Bektaş Narinnalik'e Trafik yönünden 14.091 TL idari para cezası uygulandı.

*Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak, Tehdit-Hakaret, Mala Zarar Verme ve Görevli Memura Mukavemet'ten* gözaltına alınan Bektaş Narinnalik ve Sultan Mesut mahalle muhtarı Murat Kip emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1