ASKON, yine çocukları sevindiriyor

ASKON, yine çocukları sevindiriyor

Sosyal sorumluluk projelerini aksatmayan ASKON Konya Şubesi, şimdi de 625 çocuğa kışlık giyecek dağıtımı gerçekleştiriyor.

03 Aralık 2018 - 13:13 - Güncelleme: 03 Aralık 2018 - 13:15

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren ASKON Konya Şubesi, kış başlangıcında yine örnek bir davranışa imza attı. ASKON Konya Şubesi Eğitim ve Sosyal İlişkiler Başkanı Zeliha Üzümcü önderliğinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında, 625 çocuğa bot, mont, çorap dağıtılıyor. Hazırlıkları tamamlanan çalışma kapsamında çocuklara giyecekler bu hafta içinde dağıtılacak.

Çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan ASKON Konya Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı Zeliha Üzümcü, ASKON Konya Şubesi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizdi.

Üzümcü, “Resulullah(SAV) buyuruyor ki, ‘Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi Darü’l ferahtır. Buraya ancak çocukları sevindirenler girer.’ Biz de bu düsturla çocukları sevindirme noktasında çalışmalara önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da yaptığımız dağıtımlar oldu. Bu yıl da ihtiyaç sahibi 625 çocuğumuza kışlık giyecek dağıtacağız. Mont, bot ve çorap kombinlerimiz şubemizde hazırlandı. Bu hafta içi minik yavrulara dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu çalışmada bizlere öncülük eden başkanımız Yakup Yıldırım’a ve desteklerini esirgemeyen tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da,  böyle güzel bir projeye imza attıkları için Eğitim ve Sosyal İşleri Başkanı Zeliha Üzümcü’yü tebrik ederek, destek veren tüm yönetim kurulana teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde