Bakan Kurum Konyaspor’u ziyaret etti

Bakan Kurum Konyaspor'u ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet Kayacık Tesisleri'mizde yönetim kurulumuz ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

29 Haziran 2021 - 14:33

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ziyarette yaptığı konuşmada "Sayın bakanım malumunuz, 5 Haziran itibariyle yapılan genel kurulla görevi devraldık. Görevi devralmamızla birlik ve beraberlik ilkesiyle önce sayın valimizi daha sonra büyükşehir belediye başkanımız ile ilçe belediye başkanlarımızı ve sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ettik. Bu noktada mutlulukla şunu söylemeliyim ki, Konya'mız, Konyaspor'umuz için birlik ve beraberlik noktasında buluştu. Sayın bakanım bizler çok iyi biliyoruz, sizler Konyaspor'umuza büyük katkılar sağladınız. Bundan dolayı sizlere müteşekkiriz. İnşallah iş insanlarımız da Konyaspor'umuza desteklerini gösterirlerse Konya'mızın markası, reklam yüzü olan Konyaspor'umuzun daha iyi yerlere gelmesini hep birlikte sağlayabiliriz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise "Hem Fatih başkanımızı hem yönetimimizi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Konya’mız hem bölgemiz hem ülkemiz için son derece önemli illerimizden bir tanesi. Konyaspor’umuz da bizim en önemli değerimiz, en önemli varlığımız. Aslında Anadolu için çok önemli bir değerimiz. 99 yıldır ülke sporuna hizmet veren, başarıdan başarıya koşmuş bir takımımız. Bu yılsonu bitmeden inşallah alt yapı tesislerimizi buraya taşıyacağız ve burada tüm yaş gruplarından futbolcularımız yetişecek. Burada yetişmiş futbolcularımız Konyaspor'umuza, ülke sporuna hizmet edecek. Buradan milli takıma 1-2 tane değil, 3-4-5 tane futbolcu verebileceğimiz ve altyapı tesisleriyle örnek, 3-4 yaşında alınıp 17-18 yaşında ülke sporuna katkı sağlayacak sporcular yetişsin istiyoruz. Bunu ilk önce futbolla başlatacağız, akabinde tüm branşlarda liderliğe, ilk 5'e oynayabilecek ve devamında da inşallah Bursaporumuz gibi, Başakşehirimiz gibi şampiyonluğa oynayabilecek bir takım olsun istiyoruz. Konyaspor'un, Konya'nın bu potansiyeli var. Burada inşallah birlik, beraberlik ruhu içinde bu başarıları yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kurum, konuşmasının son bölümünde “Konyaspor, bizim yavrumuz. Onu büyüteceğiz, onu başarıdan başarıya hep birlikte koşturacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep adından başarılarla bahsedeceğimiz bir kulüp olsun istiyoruz. Bunu da inşallah hep birlikte, birlik, beraberlik ruhunu en üst seviyeye çıkararak yapabiliriz. Bugüne kadar Konyaspor’umuza hizmet etmiş tüm teknik adamlarımıza, futbolcularımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Fatih Özgökçen, Bakan Kurum'a isminin yazılı olduğu Konyaspor'un yeni sezon formalarını hediye etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde