Bardakcı ve Çalık ile sözleşme uzatıldı

Bardakcı ve Çalık ile sözleşme uzatıldı

Konyaspor, stoper mevkisindeki oyuncuları Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık ile sözleşme yeniledi.

26 Kasım 2021 - 14:57 - Güncelleme: 26 Kasım 2021 - 17:06

Konyaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında adı Galatasarayla transfer için  geçen Abdülkerim Bardakcı ile 3+1, Ahmet Çalık ile de  sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Sözleşmeler, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in katılımı ile imzalandı.

İmza töreninde konuşan Başkan Fatih Özgökçen, "Biz her zaman şunu ifade ettik. Yapmış olduğumuz transferlerde Konyaspor'un üstün menfaatlerini önde tutacağımızı belirtmiştik. Hem Abdülkerim hem de Ahmet bu konuda bizlere yardımcı oldular. Yeri geldi kendi menfaatlerinden de taviz verdiler. Her ikisine de teşekkür ediyoruz. Diğer sözleşme imzalayan futbolcularımız gibi onlar da büyük fedakarlık gösterdiler. Konyaspor inşallah birlik ve beraberlik çerçevesinde daha iyi yerlere gelecektir." dedi.

Futbolcu Abdülkerim Bardakcı, ima töreninden sonra, "Konyalıyım ve her şeye burada başladım. Konya'da profesyonel oldum. Şu an için çok mutluyumç Ligde güzel giden bir gidişatımız var. İnşallah bu sözleşmeler ile da güzel olacak." diye konuştu.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunun altını çizen Ahmet Çalık ise, "Beni bu imzaya layık gören başkanımıza, kulüp yönetimimize, hocamıza ve bende emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir gidişatımız var. Ele ele vererek, taraftarımız bütün şehrimiz ile birlikte takımımızı en güzel yerlere getirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı