Çelikkayalar’dan Konyaspor’a destek

Çelikkayalar'dan Konyaspor'a destek

Atiker Konyaspor’un eski yöneticilerinden ve perakende sektörünün Konya'daki önemli aktörlerinden olan Çelikkayalar,Konyaspor'a önemli bir destek verdi. Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, “forma al” kampanyasına büyük bir destek vererek, 800 personeline orijinal forma alındı. Çalışanlar, mesai saatlerinde yeşil-beyazlı formalarla görev yapıyor.

05 Nisan 2019 - 16:02

Perakende sektöründe Konya’nın parlayan yıldızı olan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri, özellikle spora verdiği desteklerle de sık sık gündeme geliyor. Konyaspor futbol takımına yeni bir otobüs alınması için önemli bir katkıda bulunan firma, bu kez de düzenlenen “forma al” kampanyasına 800 forma alarak destek verdi.

Personelin mesai saatlerinde Konyaspor formaları ile çalıştığını belirten Genel Müdürü Ali Kaya, Konya’nın yerel gücü Çelikkayalar olarak, Konya’nın en önemli markası Konyaspor’a her fırsatta destek vermeye özen gösterdiklerini belirtti. Kaya “Daha önce otobüs alımı  için başlatılan kampaya da destek verdiklerini anımsatarak, "Şimdi de Konyaspor Store tarafından başlatılan ‘forma al’ kampanyasına 800 forma ile katıldık. Biz sportif başarının gelmesinde şehirde oluşacak güçlü sinerjenin önemli bir faktör olacağına inanıyoruz. Bunun için de üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde