Emniyet Genel Müdürü Aktaş Konya’da

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Konya'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş bir dizi ziyaretler için Konya’ya geldi

15 Ekim 2021 - 17:25

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Şehit Ailelerini ziyaret eden Aktaş, Konya’da yeni yapılacak olan İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ile ilgili de incelemelerde bulundu.

Konya’ya protokol görüşmeleri ve ziyaretler için gelen Aktaş , İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan ve beraberindeki heyetle birlikte Konya emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Aktaş, bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Engin Dinç'e başarılar dilerken şeref defterini imzaladı.Aktaş, Dinç'ten , Konya asayişi, güvenliği ve bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında brifing adlı.

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte İl Jandarma Komutanlığına giden Aktaş, Tuğgeneral Şakir Uslu ile görüştü.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Protokol görüşmelerinin ardından Aktaş ve beraberindeki heyet, Şehit Polis Memuru Ali Teke ve Şehit Uzman Jandarma Ramazan Sap’ın ailelerini ziyaret ederek taziyede bulundu.

AKTAŞ, YAZIR POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan ve bölge asayiş ve güvenliğine büyük katkı sağlayacak olan Yazır Polis Merkezi Amirliği’nin İnşaatını yerinde inceleyen Emniyet Genel Müdürü Aktaş Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'dan ’dan bilgiler aldı.

AKTAŞ, VALİ SAYIN ÖZKAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ 

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş beraberindeki heyetle birlikte Yazır Polis Merkezi Amirliği İnşaatında yaptığı incelemelerin ardından Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’le birlikte makamında ziyaret ederek Konya hakkında bilgiler aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü