İlhan Palut sözleşme uzattı

İlhan Palut sözleşme uzattı

İttifak Holding Konyaspor başarılı Teknik adam İlhan Palut ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Kulüpte düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Fatih Özgökçen de katıldı 

07 Ocak 2022 - 16:28 - Güncelleme: 07 Ocak 2022 - 20:40

Konyaspor mevcut teknik direktörü İlhan Palut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekibe tarihinin en başarılı ilk yarı performansını yaşatan genç teknik direktör sezon sonu bitecek olan sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Başkan Fatih Özgökçen ile birlikte bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİK 

İmza töreninde konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen başarının sırrının birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"İlk yarıda Konyaspor belki de tarihinin en başarılı performanslarından birini gösterdi. Tabii burada bu başarıda çeşitli aktörlerin büyük büyük bir emeği var. Bunların başında yönetim kurulumuz tabii ki oyuncularımız ve oyuncularımızı yönlendiren sahada gerekli talimatları veren başta İlhan Palut hocamız ve teknik ekibimiz var. Burada emeği geçenlere  teşekkür ediyorum. Fakat daha tabii ki henüz sonuçlanmış herhangi bir bir başarı söz konusu değil. Burada 19 maçlık periyot içerisindeki bir durum söz konusu. Ligin tamamı otuz sekiz maçtan ibaret ve bugün itibariyle de ikinci 19 maç artık başlıyor. Aynı disiplinle, aynı çalışma azmi, aynı dirençle biz19 maça da aynı şekilde hazırlanacağız. bu noktada tabii ki herkesin desteğine de ihtiyacımız var" dedi.

Bugün 19 maçta elde edilen başarının en büyük sebebinin birlik ve beraberlik olduğunu anımsatan Özgökçen daha sonra şunları söyledi:

"Bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe eminim ki Konyaspor kulübü daha iyi yerlere de gelecektir. Mücadele eden, pes etmeyen, disiplinli bir takım oluştuğu için ben başta İlhan Polat hocamıza gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum.  Bir mesajda taraftarlarımıza vermek istiyorum. Konyaspor, taraftarıyla bütünleşmiş, her yerde bu şekilde anılan bir kulüp. Taraftar ne kadar destek verirse Konyaspor Kulübü o kadar güzel mücadele ediyor. Son maçlarda artan bir taraftar sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla birlikte daha da iyi yerlere, iyi bir düzeye gelmesini canı gönülden arzu ediyoruz.


BEKLENEN İMZAYI ATIYORUZ 

Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen İlhan Palut ile camianın beklediği imzanın atılacağını ifade ederek: “ Çok şey yazıldı, çizildi hocamızla alakalı. Sözleşmenin ne zaman yapılacağı, hangi şartlarda olacağı ve işte bugün o beklenen ana geldik. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan başlamak üzere iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Ben uzatılan, bu sözleşmenin Konyaspor'umuza, şehrimize futbol camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.


PALUT “İLK GELDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM”

Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut, yeniden Konyaspor’a imza attığı için mutlu olduğunu söyledi. Konya'ya ilk geldiği günkü gibi  heyecanlı olduğunu söyleyen Palut,  "Başladığım bir iş var ise bunu bitirene kadar mücadelemi sürdürmek isteyen bir yapım var.Hem şehir olarak hem camia olarak benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor camiasında sürdürecek olmam benim için son derece mutluluk ve gurur verici. Bu tamamen bir ekip çalışması.

KONYASPOR’DA İYİ İŞLER YAPIYORUZ

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Konyaspor’da şu anda iyi işler yaptıklarını belirterek, “Camiayı ve şehri ben ve ekibim tamamen benimsemiş durumdayız. Bir kere şu çok önemli. Ben burada sadece antrenörlük yapıyorum. Bana bu steril alan oluşturulmuş durumda. Bir futbol adamının da en çok istediği noktalardan bir tanesi bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan son derece mutluyum.

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde