Kartal: Eksiklerimize rağmen haklı galibiyet aldık

Kartal: Eksiklerimize rağmen haklı galibiyet aldık

Konyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, takımdaki eksiklere rağmen iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

05 Aralık 2020 - 19:22

Uğur Demirok’un penaltıdan ve Amir Hadziahmetovic’in attığı gollerle B.B.Erzurumspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Konyaspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, eksiklere rağmen oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Sezon başından beri sakatlıklar ve hastalıklar yakamızı bir türlü bırakmadı. Ama biz bunları bahane olarak görmedik. Çünkü kadromuzda yer alan tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Konyaspor’un başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini biliyoruz. Bugün de böyle oldu. Önemli oyuncularımız yoktu. Onların yokluğunda farklı bir oyun formatı ile sahaya çıktık. Maçın hemen başında gelen penaltı ve kırmızı kart ile maçın zorluk derecesi biraz hafiflemiş oldu. Oyuncularım ilk yarının kalan bölümlerinde nasıl olsa rakip 10 kişi ve biz bu maçı kazandık görüşüyle mücadele edince rakipte üzerimize geldi. Ama net fırsat vermedik. Soyunma odasında oyuncularımıza kendilerine çeki düzen vermelerini ve maçı biraz daha ciddiyetle oynamalarını, neleri yapmaları gerektiğini anlattık. Anlattığımız gibi de oldu. Defansın arkasına atılan toplarda tehlikeli olduk ve sonucunda ikinci golü bulduk. 2-0’dan sonra net fırsatlarımız vardı. Ama değerlendiremedik. Alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum ve bu galibiyeti camiamıza hediye ediyoruz” diye konuştu.

Ahmet Karademir’in kupadan sonra ligde de forma şansı bulması ile ilgili de açıklamada bulunan teknik Direktör İsmail Kartal, “Biz gittiğimiz her kulüpte genç oyunculara şans veren onların gelişimine katkıda bulunan bir ekibiz. Burada da böyle. Ahmet Karademir kupadan sonra ligde de oynadı. Kendisi genç milli oyuncu ve gelecek vaad eden bir isim. Biz Ahmet’in dışında alt yapımızdan her hafta dönüşümlü olarak genç oyuncularımızı tesislerimize alıyoruz ve onların 1 hafta boyunca takımla birlikte profesyonel havayı solumalarını sağlıyoruz. İnşallah forma giyen oyuncular sadece Ahmet ile sınırlı kalmayacak. Amacımız bu sayıyı arttırmak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde