Kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Konya'nın Karapınar ilçesinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle meydana gelen trafik kazasında biri 10 yaşında çocuk olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

16 Şubat 2021 - 13:58

Edinilen bilgiye göre kaza, gece 03.00 sıralarında Karapınar ilçesi girişinde meydana geldi. 
A.K. idaresindeki 01 KT 067 plakalı tır, Karapınar ilçe girişinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazayı gören R.E. yönetimindeki 42 AFN 321 plakalı otomobil de yol kenarına durarak kaza yapan tırın sürücüsüne yardım edip araçtan çıkararak otomobile bindirdi. Bu sırada aynı istikamette olan  Ü.Ö. yönetimindeki 31 GU 716 plakalı yolcu otobüsü de buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak otomobile çarptı. 
Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 2, otobüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı.  Karayolu trafiğe kapatılırken, yaralılar ambulanslar Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yapılan incelemeler sonunda meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri saatler sonra belli oldu.
Kazada Otomobil içerisinde bulunan  10 yaşındaki Tarık Takmet ile Cansu ilhan (26) otobüs yolcuları Murat Serdar Çevik (33) ile eşi Fatma Çevik((28)  ile  Mehmet Fatih Gül(29)  hayatını kaybetti.Cenazeler Karapınar Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0