Konya ASKF Remzi Ay’la devam edecek

Konya ASKF Remzi Ay'la devam edecek

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 17. Olağan Genel Kurul Toplantısını; 284 delegeden 215'inin katılımıyla gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan genel kurulda Remzi Ay yeniden Federasyon başkanlığına seçildi.

13 Mart 2023 - 10:08

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 17. Olağan Genel Kurulu hafta sonunda yapıldı. Tek liste ile yapılan genel kurulda Federasyon başkanlığına Remzi Ay tekrar seçildi.

Selçuklu Belediyesi Nikâh Salonu'nda yapılan genel kurula; Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Türkiye Hokey Federasyonu Başkan V. Bayram Yüksel, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Alper Oral, 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Osman Avcıoğlu, TSYD Konya Şubesi Başkanı Murat Dönmez, Konya GSİM Şube Müdürleri, Konya ASKF eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, taban birlikleri, kulüp başkanları, delegeler, misafirler, yerel basın ve amatör spor ailesinin tüm paydaşları katıldı.

Genel kurulda divan başkanlığına Abdullah Albunar, yardımcılığına İbrahim Karabacak, üyeliğe Fatih Esen seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası Federasyon Başkanı Remzi Ay açılış konuşmasında; ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle üzgün olduklarını, gençliğe ve spora hizmette kaldıkları yerden çalışmalarına aynı hevesle, istekle devam edeceklerini ve faaliyetleri hakkında verdiği bilgilerin sonunda desteklerinden dolayı kulüplere teşekkür etti.

Federasyon faaliyetlerinin yer aldığı barkovizyon gösterisi sonrasında protokol konuşmalarında; Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü duygu ve düşüncelerini aktardılar. Son olarak kürsüye gelen Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun kuruluş yılından bu yana yola çıktıkları arkadaşlarla devam ettiklerini ve onları hiç yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bu nedenle başarılı bir şekilde yollarına devam ettiklerini ve amatöre katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Başkan Remzi Ay ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Olağan Genel Kurulun gündemi gereği; yönetim, denetim, faaliyet raporları, hesap özeti, tahmini bütçe okunarak oylama ile ibra edildi. Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedeklerden oluşan Remzi Ay başkanlığında oluşan tek liste oy birliği ile kabul edildi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Remzi Ay, yönetim kurulu üyeleri; M. Ali Çakar, M.Zahir Renklibay, Mehmet Günbaş, Mehmet Demirel, Faruk Hatıpoğlu, Mehmet Yaman, Ahmet Şenyiğit, Malik Külahcı, Tahir Taşyüz, Alper Çimen, Yakup Sezgin, Necip Yılmaz, Yusuf Yalçın, Berati Özatan, Mustafa Metin ve İbrahim Karabacak olurken Fevzi Tezcan, Süleyman Coşkun, Mustafa Yeniterzi ve Ahmet Arslan yeni yönetimde ilk kez yer aldılar.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimlerinde geçmiş dönem görev yapmış eski yöneticilere; Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Federasyon Başkanı Remzi Ay tarafından takdim edilen "Onur Belgesi" töreni sonunda Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi, İhsaniye Gençlerbirliği Kulübü Delegesi M.Sırrı Demirel ile Federasyon Başkanı Remzi Ay'ın teşekkür konuşması, hatıra fotoğrafı çekimi ve konuklara Selçuklu Belediyesi tarafından ikram edilen yemekle  sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı