Konya Engelliler Gücü Ampute durdurulamıyor 3-1

Konya Engelliler Gücü Ampute durdurulamıyor 3-1

Ampute Futbol 1. Ligi 14. Hafta maçında Konya Engelliler Gücü Ampute, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımını 3-1 yendi. Bu sonucun ardından temsilcimiz bitime 4 hafta kala Ampute 1. Ligde namağlup olarak ilk sıradaki yerini korudu.

29 Nisan 2019 - 10:16

Selçuklu Belediye Stadında oynanan maça etkili başlayan temsilcimiz gol perdesini 6. dakikada Ganalı oyuncu Collins’ in ayağından bulduğu golle açtı. 14. dakikada Mahir ile 2. golü bulan temsilcimiz 17. dakikada rakibin golüne engel olamayınca ilk yarıyı 2 – 1 önde tamamladı. İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren temsilcimizde 47. dakikada sahneye ikinci kez çıkan Mahir attığı golle maçın skorunu belirledi.

SOYDABİRCAN; ADIM ADIM HEDEFE İLERLİYORUZ.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan maçın ardından yaptığı açıklamada süper lig yolunda zorlu ve kritik bir maçı daha kazandıklarını belirtti. Adım adım hedefe ilerlediklerinin altını çizen Soydabircan önümüzdeki hafta ligde ikinci sırada yer alan İstanbul ekibi ile yapacakları zorlu maçı da kazanarak süper lig yolunda önemli bir engeli daha aşacaklarını belirtti. Soydabircan maçın ardından takıma yemek veren ilimizin sevilen iş ve spor adamlarından Süleyman Karadeniz’ e teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı