Konya Engelliler Gücü seriye bağladı

Konya Engelliler Gücü seriye bağladı

Ampute Futbol 1. Ligi 4. Hafta maçında Konya Engelliler Gücü Ampute, Trabzon Ortahisar Belde Ampute Futbol Takımını 3-0 yendi.

17 Aralık 2018 - 11:30

Selçuklu Belediye Stadı sentetik sahada oynanan maça etkili başlayan temsilcimiz sayısız pozisyona girmesine rağmen aradığı golü ilk yarının son dakikasında Collins Gyamfi ile bularak ilk yarıyı 1 – 0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren temsilcimiz başarılı oyuncu Adem Kaya’ nın 2 golü ile maçtan 3 - 0 galip ayrıldı. Alınan 3 puanın ardından temsilcimiz Ampute 1. Ligde ilk sıradaki yerini korudu.

Alparlan Ünlü hedefe emin adımlarla yürüyoruz

Maçın ardında teknik yönetim ve oyunculara verdiği yemekte konuşan Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Ünlü oynadıkları 4 maçı da gol yemeden kazandıklarını, ligde 1. sırada bulunduklarını, süper lige yükselme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Maçı tribünde izleyen “Bir İyilikte Sen Yap Derneği” yöneticileri ile diğer sporseverlere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Ünlü, bundan sonra yapacakları iç saha maçlarında da tüm sporseverleri tribünden destek olmaya çağırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde