Konya merkezli FETÖ operasyonu 10 gözaltı

Konya merkezli FETÖ operasyonu 10 gözaltı

Konya merkezli 7 ilde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Yönelik operasyon düzenlendi. TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda yönetici konumunda olan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

02 Haziran 2022 - 12:33

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ Silahlı Terör Örgütü içerisinde yönetici konumunda olan, gizlilik çerçevesinde faaliyet göstererek, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yerleşen ve örgüt adına yetiştirdiği elemanları bu kurumlara yerleştirerek devamlılığı sağlamak isteyen şüpheli şahıslara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 10 şüpheliye yönelik Konya merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

(2) Konya, (3) İstanbul, (1) Ankara, (1) Bingöl, (1) Hatay, (1) Urfa ve (1) Afyon olmak üzere toplam 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin vermiş oldukları bilgiler neticesinde bir kısmı kamuda görev yapan, örgütle irtibat ve iltisakı ilk defa tespit edilen birçok şahıs tespit edildi.

Bir şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kalırken, adliyeye sevk edilen 6 şahıs tutuklandı, 3 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü