Korkmaz: "Konyaspor’u doğru yönetmeye çalışıyoruz"

Korkmaz: "Konyaspor'u doğru yönetmeye çalışıyoruz"

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, KONYAOLAYTV’de Murat Dönmez’in konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulundu

06 Mart 2024 - 11:24

KONYAOLAYTV’de salı günleri ekrana gelen TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’in sunduğu OLAY SPOR programına katılan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, inanmış Konya sevdalısı bir yönetim ile Konyaspor’u doğru, dürüst yönetmeye çalıştıklarını söyledi..

Konyaspor’un kendilerinin değil tüm Konyalının olduğunun altını çizen Korkmaz, kulübe maddi olarak destek vermek isteyen kim olursa olsun kapılarının açık olduğuna vurgu yapan Başkan Ömer Korkmaz, “Gelecek sezon 4 çeşit formamız olacak. Bunun birinin modelini taraftarlarımız yapacak. İnternet ortamında taraftarımızın belirleyeceği bu forma bizim taraftar formamız olacak. Önünüzde çok önemli bir Adana Demirspor maçı bizi bekliyor. Bu maçta taraftarımız rekor kırmalı. Bu maç öncesi Konyaspor Store’den alınacak olan her türkü ikinci ürüne yüzde 50 indirim yapma kararı aldık. Pazar akşamına kadar bu kampanya devam edecek” şeklinde konuştu. 

Yeni sezonda BeinSport ile yeniden anlaşılmasına da değinen Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, yayınlardan elde edilen gelirin kulüplere eşit şekilde dağıtılmadığına tepki göstererek, bu haksızlığın giderilmesi gerektiğine de dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde