Yeşil Tribün Projesi Galatasaray maçında da devam edecek

Yeşil Tribün Projesi Galatasaray maçında da devam edecek

İttifak Holding Konyaspor, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği ve her kesimden beğeni toplayan Yeşil Tribün Projesi, Galatasaray maçında devam edecek.

02 Mart 2022 - 12:57

Stadyumun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 5 Mart Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçında taraftara ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenler, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek. Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenler, 1, 2, 3 ve 4 Mart günleri saat 10 ile 16 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri gerekiyor.

Projeye dahil olmak isteyen taraftarlar, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması ve TFF Sağlık Kurulu'nun Stadyumlara Giriş Şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Bu arada İttifak Holding Konyaspor’un, Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun 28. haftasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri,satışa sunuldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde