Kılca esnaflarla buluştu

Kılca esnaflarla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve Karatay İlçe Teşkilatı, esnaf ziyareti yaptı, Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

06 Mart 2019 - 16:05

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ukdem, Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, gençlik kolları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Karatay Kombassan Ek Bloklarındaki işyerlerini ziyaret etti.

Esnaflarla bir araya gelerek işyeri sahipleri ile çalışanlarına hayırlı işler dileyen Milletvekili Tahir Akyürek ve teşkilat mensupları; AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca’ya destek istedi.

Esnafın taleplerini ve sorunlarını da dinleyerek notlar alan AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe teşkilatı, Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’ni de ziyaret etti ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Bugüne kadar şehrimize yapılan tüm hizmetlerde siz değerli hemşehrilerimizin önemli payı var. Sizlerin dua ve destekleri olmasa bunlar yapılamazdı. Konya'mız son 3 dönemde AK Parti Belediyeciliği dönemiyle çok büyük bir gelişme gösterdi ve nice hizmetlerle şehrimiz vatandaşlarımız buluşmuş oldu. Karatay ilçemiz de bundan en çok pay alan ilçelerimizden birisi. Yeni dönemde de inşallah yine hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağız” dedi. Türkiye’nin son yıllarda önemli süreçlerden geçtiğini, amacın Türkiye’nin önünü kesmek olduğuna dikkatleri çeken Tahir Akyürek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülke olarak bu seçimi atlattığımızda 5 yıllık bir icraat süreci daha başlayacak ve Türkiye'miz arzu ettiği 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Bu yönüyle bu seçim çok önemli. Belediyecilik yönünden kimse elimize su bile dökemez. Belediyecilik bizim misyonumuzun işi. Yapılanlar belli ve şehrimizde neye ihtiyaç varsa etap etap tamamlanıyor. Yapılamayacak hiçbir şey de kalmayacak. Karatay Belediye Başkan Adayımız Hasan Kılca Bey de çok tecrübeli, Karatay’a tam uyan, hizmetlere kaldığı yerden daha da öteye götürecek, çıtayı daha yükseklere taşıyacak olan ve bölgeyi iyi bilen kardeşimiz. Sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyoruz.”

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da Hacı Yusuf Mescit Mahalle sakinlerinden 31 Mart için destek isteyerek, “AK Parti Belediyeciliği ile 16 yıldır önemli hizmetlere imza atıldı. Bugüne kadar Konya'mıza ilçemize çok önemli yatırımlar yapıldı. Bunda önceki dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve şu anda milletvekilimiz olan Sayın Tahir Akyürek’in büyük emeği var. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde bizler de çıtayı daha yukarılara taşıma gayretinde olacağız. Amacımız tüm projelerimiz ve hizmetlerimizde milletvekillerimiz, teşkilatımız, mahalle muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve elbette siz kıymetli hemşehrilerimizin katkısını almak. Hangi mahallemizin hangi sokak ve caddemizin neye ihtiyacı varsa bir bir tespit ederek yeni dönemde hayata geçirme hedefindeyiz” diye konuştu.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, her seçimde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği Karataylıların verdiğini belirterek 31 Mart’ta da hemşehrilerinden güçlü bir destek vermelerini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü