TEMAD Konya’da şairler geçidi

TEMAD Konya'da şairler geçidi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Konya Şubesi 'nin  düzenlediği  programda Konya şair ve şiirlerinden oluşan "Selçukya Antolojisi" isimli kitabının şairleri tarafından tanıtımı amaçlı, şiir dinletisi yapıldı.

06 Ocak 2019 - 15:23

 Araştırmacı Yazar Bahri Kılınçel'in yönetmenliğini yaptığı Temad Perşembe Grubu Kültür Sohbetleri kapsamında  gerçekleşen programa dernek üyelerinin yanısıra  çeşitli stk temsilcileri ve şiir severler katıldı.

Temad Konya Şube Başkanı Hakan Topçu ;2018 Yılının son günlerinde Çimke Yayınevi tarafından basılan ve Er Medya Ajans tarafından yapımcılığı üstlenilen  özgün tarzdaki şair ve şiirlerinin içinde barındıran Antoloji kitabının  Konya Kültür ve Edebiyat dünyasında bir ilki temsil etmesi bakımından  önemli olduğunu vurgulayarak kitapta emeği geçenleri kutluyorum dedi.

Selçukya Şiirleri  Antolojisi  Şairlerinden "Tayyar Yıldırım, Emel Kocaoğlu, Demet Esen, Fatma Toroslu ve Hidayet Çakır" dan oluşan ekibin yanı sıra  Şair  Yazar Osman Uzunkaya ve Fatih Şahin Işık'ın şiirler seslendirdiği program katılımcılardan tam not aldı.

Program günün  anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü