Selçuklu Sanat Akademisinde kayıtlar başladı

Selçuklu Sanat Akademisinde kayıtlar başladı

Selçuklu’da sanata açılan kapı olan Sanat Akademisi’nde ön kayıtlar 31 Ocak’ta başlıyor. 2 Şubat’ta sona erecek ön kayıtlar sonrasında kesin kayıtlar 7-10 Şubat tarihlerinde yapılacak.

29 Ocak 2024 - 18:25

Selçuklu’da sanatın adresi olan ve şehrin sanat hayatına katkı sunan Selçuklu Sanat Akademisi’nde Kişisel Gelişim, Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü ile Müzik bölümünde online ön kayıtlar başlıyor.31 Ocak’ta www.selcuklusanatakademisi.com adresinden gerçekleştirilecek ön kayıtlar 2 Şubat’ta sona erecek. Selçuklu Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen etkinliklerle yıl boyunca şehrin kültür ve sanat hayatına canlılık katan akademide eğitimler ücretsiz olarak verilecek.

 

Akademide hangi eğitimler yer alıyor

 

Yeni yeteneklerin kendini keşfettiği Selçuklu Sanat Akademisi’nde yeni dönemde ;Müzik Bölümünde; Sanat Akademisi Çocuk Müzik Topluluğu (pop müzik), Türk Müziği Topluluğu (Yetişkin Türk Halk Müziği), Müzik Topluluğu (Yetişkin Pop Müzik), Türk Müziği Topluluğu (Yetişkin Türk Sanat Müziği) yer alacak.

 Sahne Sanatlarında 8-9 ve 10-11 Yaş Çocuk Drama ile 12-13 Yaş Genç Drama branşlarında eğitimler verilecek.

Kişisel Gelişim alanında Diksiyon, Etkili İletişim, Liderlik, 8-11 ve 12-14 yaş çocuk resim branşlarında kurslar açılacak.  

Pekyatırmacı: “ Selçuklu Sanat Akademimiz yetenek yolculuğuna devam ediyor”

 

Sanata dair güzel işlerin yapıldığı Selçuklu Sanat Akademisi’nin Selçuklu’ya ait önemli bir marka olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Selçuklu Sanat Akademisi açıldığı günden bu yana şehrimizin her yanından çok yoğun ilgi görüyor. Akademimize kayıt yaptıran vatandaşlarımızın çok farklı meslek gruplarından gelip sanat çatısı altında buluşmaları bizleri ayrıca memnun ediyor. Çocuklarımızın çeşitli sanat dallarında kendilerini keşfetmeleri yeni yetenekleri hem ilimize hem de ülkemize kazandırıyor. Selçuklu Sanat Akademimiz yeni yetenekleri keşfetme hedefi doğrultusunda 8. Dönem eğitimlerine aynı heyecanla başlayacak. Yeni eğitim döneminin kursiyerlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Selçuklu Sanat Akademisi tarafından ücretsiz olarak eğitimi verilecek olan branşlarla ve kayıtlarla ilgili tüm detaylara www.selcuklusanatakademisi.com adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı