Çatlak Kremi Kullanmak Neden Gereklidir?

Çatlak Kremi Kullanmak Neden Gereklidir?

Çoğu insanın vücudunda onlara birçok anıyı hatırlatan yara izleri vardır. Bunlar, morluklar ve  çocukluk  yaraları gibi izleri ve ayrıca çatlakları içerir. Yeni doğmuş bir kadının çatlakları,  eşsiz deneyimiyle bakıldığında unutulmaz bir hatıradır. Çatlak izleri, erkek veya kadın herhangi bir vücutta görünebilir.

21 Aralık 2021 - 14:36

Çatlaklar sadece doğum yapan kadınlarda değil, hemen hemen her vücutta bulunur, ancak bu tamamen normaldir. Aynı şekilde, sürekli kilo kaybı nedeniyle hayatını ve sağlığını olumsuz etkileyen bir kiloya sahip bir erkek için de vücudunda çatlak oluşumu normaldir. Tüm bu çatlak oluşumlarında her vücudun çatlak kremi ihtiyacı vardır.

Bugün mükemmel vücutlar olarak kabul edilen dünyaca ünlü birçok süper model, mükemmel vücut yanılsamasının dikte edilmemesi gerektiğini vurgulayarak sosyal medyada çatlak izlerini de paylaşıyor. Bu bakımdan özellikle farklı biçimlerin varlığının kabul edilmeye başlandığı daha bilinçli bir çağda yaşadığımız çok umut vericidir. Vücudunuzun her alanında söz sahibisiniz ve çeşitli cilt sorunlarına çözüm arıyorsanız bunu  kendi fikir birliği içinde yapmalısınız.

Çatlak Kreminin Faydaları Nelerdir?

Çatlak kremleri, kuru, sert uzuvlar için gerekli nemi sağlar. Vücudu soğuktan ve sıcaktan koruyan kremlerdir. Gece çatlak kremi kuru bölgeleri gün boyu nemli tuttuğu için yatmadan önceki gece tavsiye edilir. Bu kural, çatlakları olan kremler için geçerlidir.

  •  Bunların hepsi nemlendiricidir.
  •  Gündüz kullanılmalıdır. 
  •  Krem vücuttaki çatlakları giderir ve ağrıyı önler. 
  •  Daha fazla çatlak açılmasını önler 
  •  Çatlak alanlarda mikrobiyal büyümeyi ve iltihabı önler 
  •  Çatlakların dezenfeksiyonunu sağlar 
  • Çatlak kremi vücuttaki çatlakları giderir ve ağrıyı önler. Ve sonuç olarak zamanla bu çatlakların  geçmesini ve iyileşmesini sağlayan kremlerdir. 

 

Çatlak Kremi ile Çatlaklar İçin  Alternatif Çözüm 
Çatlaklar için de birçok alternatif çözüm var. Evde kendi çatlak kreminizi yapabilirsiniz. Bu duruma bir örnek vermek gerekirse, çatlaklara doğal bir çare olarak zeytinyağı sürmek, çatlaklara hindistancevizi yağı ile  masaj yapmak, salatalık suyundan doğal olarak iyileşmek gibi alternatif çözümler var. Ancak bu doğal kremleri hazırlarken içerisine koyduğunuz malzemelere dikkat etmeniz gerekiyor. Bu ürünlere  alerjiniz olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Çatlaklar çok acı vericidir.

Bu nedenle krem bu çatlakları yumuşatır, temiz ve yatıştırıcı olmasını sağlar.
Sizler de daha genç daha güzel görünümler için hamile çatlaklarınızdan kurtulmak için https://www.recete.com/catlak-kremi/ sitemizden siparişiniz oluşturabilirsiniz.
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü