ILO’dan Mobilyacılar Odasına ziyaret

ILO'dan Mobilyacılar Odasına ziyaret

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Direktörü Sayın Numan Özcan ve Proje Ekibi  Oda Başkanı Mehmet Günbaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette başarılı bir şekilde sonuçlanan projeler ve bundan sonra yürütülecek faaliyetler ve Çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

06 Nisan 2022 - 15:19

ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan Avrupa Birliği tarafından finanse edilen hayata fırsat Projesi ve İş ortaklığımız ile kurulmuş olan  Mobilyacılar Odası Mesleki Eğitim merkezinin sürdürülebilmesi ve bunun sonucunda İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi alınarak #AVUNCUK# markası İle Ahşap oyuncak üretimine başlanmasından dolayı Oda Başkanına Yönetim kuruluna ve Çalışma Ekibine şükranlarını sundu.

Özcan bundan sonraki süreçte ‘de İş ortaklığımızın devam edeceğini söyleyerek Misafirperverliği ve ev sahipliğinden dolayı Başkan Mehmet Günbaş'a teşekkürlerini sundu.

Oda Başkanı Mehmet Günbaş Dört yıl önce  Avrupa Birliği finansı ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile başlamış olduğumuz İş ortaklığımız ile bugün üzerine ekleyerek bugünlere getirdiğimiz büyük bir Mesleki Eğitim Merkezi kazandırmalarında öncü olduklarından ve Ziyaretlerinden  dolayı ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan ve Proje Ekibine teşekkürlerini sundu.

Günbaş ziyaret eden heyete Bugüne kadar yapılan projeler ve Düşünülüp ön hazırlıkları tamamlanan, çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek. Yönetim Kurulu ve Çalışma Ekibi ile birlikte Ortaklığa ve İşbirliğine hazır olduklarını belirtti. ILO Direktörü Numan Özcan ve Ekibi Oda bünyesinde faaliyette olan Mesleki Eğitim merkezi ve #AVUNCUK# markası İle üretilen Ahşap oyuncakları inceleyerek. Programını tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü