Şahin’den TSYD Konya Şubesine ziyaret

Şahin'den TSYD Konya Şubesine ziyaret

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Abdurrahman Şahin ve beraberindeki heyet, TSYD Konya Şubesini ziyaret ederek  yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

06 Temmuz 2021 - 13:02

Spor Hizmetleri  Müdürü Bilal Yavaş, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ali Kamber, TOHM ve SEM Şube Müdürü Emine Koçak ve Okul Sporları ve Özel Spor tesisleri Şube Müdürü İsmail Hakkı Gürtürk  ile birlikte  TSYD Konya Şubesini ziyaret eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Abdurrahman Şahin, kısmen de olsa Pandemi koşullarına rağmen aksatmadan spor faaliyetlerine devam ettiklerini , yeni dönemde yapacakları yeni faaliyetlerle gençlere her türlü imkanı sunacaklarını söyledi. Tesisleşme konusunda da Konya olarak yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını anımsatan Şahin, TSYD ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

TSYD Konya  Şube Başkanı Murat Dönmez'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, Konya'da ki gençlerin spora katılımlarını sağlanması  için üzerlerine düşeni  yapacaklarını, tüm spor faaliyetlerinin  duyurulması noktasında her türlü işbirliği hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu  üyeleri  Tolga Durmaz, Mürsel Çetin, Kemal Soylu, Hüseyin Turgut, Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu. 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde