Reklam
  • Reklam
Suç makinesi çift yakalandı
Reklam

Suç makinesi çift yakalandı

Toplam 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan sevgili çift polis ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

06 Mayıs 2022 - 16:44

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde toplamda 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve beraber yaşadıkları öğrenilen çiftin Ankara ilinde ikamet ettiği ve çeşitli zamanlarda Konya’ya geldiği bilgisine ulaştı.

Ekipler, dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık, silahla yağma, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, kişi hürriyetinden yoksun kılma şeklinde 7 suçtan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın şahıs P.Ş ile beraber yaşadığı, hükümlü veya tutuklunun kaçması, yağma ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan erkek şahıs H.Ö'nün Konya’ya geldiklerini tespit etti.

Yapılan çalışmalarda aranan çiftin Selçuklu İlçesi Şeker Mahallesinde bir evde kaldığını belirleyerek operasyon düzenleyen Polis Ekipleri iki şahsı da yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan çift E tipi kapalı cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1