Şahin: Hizmet ve gönül belediyeciliğini hedefliyoruz

Şahin: Hizmet ve gönül belediyeciliğini hedefliyoruz

AK Parti Karatay Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ömer Şahin, AK Parti belediyeciliğinin, yerel yönetim markası haline geldiğini söyledi. 50’si merkezde, 32’si de merkez dışında olmak üzere toplam 82 mahalleye, 316.bin Karataylı'ya hizmet etmeye talip olduğunu belirten Şahin, “fiziki hizmetlerle beraber gönül belediyeciliğini de hedefleyerek aday olduk” dedi.

26 Kasım 2018 - 16:17

AK Parti Karatay Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ömer Şahin, AK Parti belediyeciliğinin, yerel yönetim markası haline geldiğini söyledi. 50’si merkezde, 32’si de merkez dışında olmak üzere toplam 82 mahalleye, 316.000 Karataylıya hizmet etmeye talip olduğunu belirten Şahin, “fiziki hizmetlerle beraber gönül belediyeciliğini de hedefleyerek aday olduk” dedi.

 

GÖNÜLLERİ KAZANMAYI, YÜREKLERE DOKUNMAYI HEDEFLİYORUZ

Yerel yönetimlerde yeni bir kavram haline gelen AK Parti belediyeciliğinin, yerel yönetim markasına dönüştüğünü ifade eden AK Parti Karatay Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ömer Şahin, “AK Parti belediyeciliği, tam olarak yapılamayan fiziki belediyecilik hizmetlerini mükemmel bir şekilde yapılıyor hale getirmiş ve sosyal belediyecilik faaliyetlerini de yerine getirmiştir.  Biz de Karatay’dan aday olurken 50 merkez, 32 merkez dışı olmak üzere 82 tane mahalleye 316.000 Karataylıya hizmet etmeye talip olduğumuzu ve belediyecilik olarak fiziki belediye hizmetleriyle beraber gönül belediyeciliğini de hedeflediğimizi belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanımızın hedeflediği gönül belediyeciliği ile vatandaşın sadece mahalli müşterek ihtiyaçları ve sosyal ihtiyaçlarını değil, gönüllerini de kazanmayı, yüreklerine dokunmayı, kalplerine girmeyi ve hayır dualarını almayı hedefliyoruz. Hedeflediğimiz hizmet belediyeciliğinden gönül belediyeciliğine geçişte, vatandaşın istek ve ihtiyaçlarını anlayan, bire bir vatandaşa dokunan bir belediyecilik hedefini hayata geçirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

ÖMER ŞAHİN KİMDİR?

10.01.1990 tarihinde Çumra’da dünyaya gelen Ömer Şahin, ilköğretim ve lise eğitimini Çumra’da tamamladı. Lise yıllarında Çumra ilçe demokrasi meclisi başkanlığına seçildi. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinde anadal, çift anadal ve yandal olarak 3 bölümden aynı anda Türkiye’de ilki gerçekleştirerek 2014 yılında mezun oldu. 2013 yılında Konyalıların Ankara’daki lobi faaliyetlerini yürüten KONEV’de gönüllü olarak görev aldı ve Genç KONEV başkanlığını yaptı. 2014 yılında Hukuk Fakültesi ve mali müşavirlik stajına başlayıp 2017 yılında tamamladı. 2014-2016 yılları arasında bir holdingde üst düzey yöneticilik yaptı. 2018 yılında Şahin Hukuk ve Danışmanlık bürosunu açtı. Halen avukatlık mesleğini icra etmektedir. Ömer Şahin evli olup başlangıç düzeyinde Almanca ve orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü