ASKON, 20 yaşında

ASKON, 20 yaşında

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, iş dünyasının lokomotif STK’larından ASKON’un 20. kuruluş yıldönümünü nedeniyle tebrik mesajı yayınladı

26 Kasım 2018 - 15:31

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, ASKON’un 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. ASKON’un kurulduğu günden bu yana yaptığı hizmetlerin ülke tarihine geçeceğinin altını çizen Başkan Yıldırım, “Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de doğru adımlar atıp haklı zenginlikler üreterek, yarınımızın inşası için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin yakın tarihine damgasını vurmuş, her platformda Hakk’ın, hakikatin ve helalin yanında yer almış, Anadolu insanının imanını, irfanını, heyecanını ve çalışkanlığının bayraktarlığını yapan Anadolu Aslanları İşadamları Derneğimiz’in 20. yılını tebrik ediyorum. Kuruluşundan bugüne kadar ASKON’umuza emeği geçen tüm üyelerimize şükranlarımı iletiyorum. ASKON’un kuruluşunda öncülük edip, başarısında büyük emekleri bulunan başta Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamız olmak üzere Rahmet-i Rahman’a intikal eden tüm büyüklerimizi hürmet ve rahmetle yâd ederim” dedi.

2005 yılından bu yana da Konya şubesinin faaliyet gösterdiğini dile getiren Yıldırım, “2005 açılan Konya şubemiz de, bugün şehir ekonomisine hizmet eden önemli bir noktadadır. Anadolu sermayesinin temel direği Konya’da, ASKON’umuz, çalışmaları, duruşu, samimiyeti ile gönüllere girmeyi de başarmıştır. Şube olarak hedeflerimiz özelde şehrimiz, genelde ülkemiz için büyük önem taşıyan atılımlar olacaktır” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye darbe! 0-0
Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye darbe! 0-0
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı