Vergi Dairesi Başkanı’ndan Mekpan Panel’e ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı'ndan Mekpan Panel'e ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’yı ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı.  

13 Aralık 2023 - 19:01

Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’yı ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı.  

 

Mekpan Panel’i ziyaretinde üretim hakkında bilgi alan Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora, “Konya’da üretimini sürdürerek, ekonomimize ve istihdama katkı yapan Mekpan Panel gibi firmalarımızı ziyaret ederek, üretimleri hakkında bilgi alıyoruz. Mekpan Panel’i ziyaretimizde bizi misafir eden Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ’ya teşekkür ediyoruz. , Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 yılı listesinde yer alma başarısını gösteren Mekpan Panelle birlikte, diğer firmalarımızı da kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.   

Katırcı’dan, Vergi Dairesi Başkanı Bora’ya teşekkür 

Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora’nın ziyaretinden memnun olduklarını kaydeden Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Fabrika binamızı ziyaret ederek, üretimimiz hakkında bilgi alan Konya Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Recep Bora’nın ziyaretinden memnun olduk. Yakın ilgisi ve ziyaretinden dolayı da çok teşekkür ederiz. 12 yıldır ülkemizin, Konya’nın ekonomisine ve istihdamına katkı vermekten mutlu olan Mekpan Panel olarak, Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 yılı listesinde yer alma başarısını göstermekten, üretim verimliliğinde de sektörde ilk sıralarda yer almaktan Konya adına gururluyuz. Yaptığımız yatırımlarla ve ulaştığımız üretim kapasitemizle tek çatı altında en büyük panel üretici bir firma olarak, 2024 yılında da yapacağımız yatırımlarla ülkemizde sandviç panel üretiminde standartlara yön veren, yenilikçi ve katma değeri artırmaya odaklanan Mekpan Panel olarak, devam eden yatırımlarımızla sektöre yön vermeye devam etmekteyiz” diye konuştu. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde