Ekrem Coşkun’dan bir marka daha

Ekrem Coşkun'dan bir marka daha

Konya'nın gıda sektöründeki en önemli markalarından biri haline gelen Ekrem Coşkun döner ve etlekmekten sonra bu kez de lahmacun üretmeye başladı. Ekrem Coşkun Lahmacun'un ilk şubesi düzenlenen törenle açıldı.

14 Şubat 2024 - 18:44 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 18:50

Konya'nın dışa açılan en önemli markalarından biri olan Ekrem Coşkun, ismini taşıdığı döner ve etlekmekten sonra bu kez de lahmacun üretimi yaparak sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Ekrem Coşkun lahmacun adı ile Konya'da ilk şubesini açan firma kısa süre içerisinde önce Konya'da ve daha sonra da ülke çapında yaygınlaşmaya başlayacak.

Ekrem Coşkun açılışta yaptığı açıklamada, döner ve etlekmekle önemli bir ivme kazandıklarını anımsatarak Lahmacun konusunda da ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İlk etapta Konya'da şubeleşmeye başlayacaklarını söyleyen Ekrem Coşkun, zaman içerisinde de ülkenin birçok şehrinde de döner de olduğu gibi şubeler açarak Konya'mızın önemli bir markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

Ekrem Coşkun lahmacun işletmecisi Şuayip Başak da son yıllarda önemli bir marka haline gelen Ekrem Coşkun dönerin, lahmacun sektörüne de girmesinin önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını belirterek, kendileriyle çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Ekrem Coşkun lahmacunun Konya'daki ilk şubesi Bosna Hersek Mahallesi'nde kalabalık bir katılımın olduğu törenle ve yapılan dualar eşliğinde hizmet vermeye başladı.

Açılışa katılanlara lahmacun ikram edilirken, açılış nedeniyle 3 adet lahmacun ve 1 adet içecek 90 TL'ye müşterilere sunulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı