AKŞEKER Fabrika satış mağazaları açıyor

AKŞEKER Fabrika satış mağazaları açıyor

AKŞEKER markalı başta et olmak üzere, sucuktan pastırmaya, kavurmadan salama, kokoreçten köfteye kadar bir çok ürün firmanın kendi satış mağazalarında satılacak.

04 Ocak 2024 - 16:15

Türkiye’nin kırmızı et sektöründeki marka ismi AKŞEKER kendi tesislerinde ürettiği et ve et ürünlerini “fabrikadan sofraya” sloganı ile kendi satış mağazalarında tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

İlk etapta biri Meram diğeri de Selçuklu’da olmak üzere önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan iki mağazada Akşeker Gruba bağlı Akşeker Et Entegre Tesislerinde üretimi gerçekleşen kıyma, kuşbaşı, sucuk, salam, sosis, kavurma, pastırma, füme et ve dil çeşitleri, kuru et, jambon, kokoreç, her türlü sakatat ve özellikle kelle paça, ayak paça, ilikli kemik suyu ve işkembe çorba çeşitleri, bütün ve parça tavuk, beraberinde taze ve dondurulmuş köfte hamburger çeşitleri ile günlük taze kesilmiş dana döner ve antrikot ,kontrafile, bonfile ve Tbone gibi kıymetli etlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi kadar bir çok ürün halka doğrudan ulaşacak.

 

Üretimini yaptıkları ürünlerin Türkiye’nin her yerinde büyük zincir marketlerin yanı sıra, bazı illerdeki yerel marketlerde satıldığını ancak şimdilik Konya’da başlayıp daha sonraki yıllarda da Türkiye’nin önemli bölgelerinde kendi satış noktalarında satılacağını söyleyen Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, “Üretimden tüketime doğrudan halka ulaşmak adına, daha önce planladığımız şirket politikası olarak böyle bir karar aldık. Ürünlerimiz yine piyasada diğer alış veriş merkezlerinde ve marketlerde de satılmaya devam edecek. Bizim çözüm ortağımız olan bu yerlerle rekabet gibi bir düşüncemiz yok. Bu satış mağazalarımızı ilerleyen yıllarda Konya dışındaki diğer illerde de açacağız ve talep durumuna göre de Konya’daki satış noktalarımızın sayılarını artıracağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı