Artık sandıkla ve vicdanınızla baş başasınız

Artık sandıkla ve vicdanınızla baş başasınız

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini yoğun bir tempoyla tamamlayan İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, halka, "Son söz artık millette. Sandıkla ve vicdanınızla baş başasınız" diye seslendi

29 Mart 2019 - 15:02

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesinde halkın artık vicdanı ile baş başa olduğunu söyledi.

Yoğun bir şekilde tamamladığı seçim çalışmaları boyunca Meram İlçesi sınırlarındaki iç ve dış bütün mahalleleri adım adım gezerek, esnaf ve sanayicilerle, emeklilerle, pazarcılarla, kadınlarla, öğrencilerle, sağlık çalışanlarıyla tek tek görüşerek sorunlarını dinlediklerini ve halka projelerini anlattıklarını dile getiren Yiğit, “Özellikle ekonomik sıkıntılar içinde önemli bir seçime gidiyoruz. Ülkemiz 17 yıldır tek adam rejimiyle, ayrıştırılarak, kutuplaştırılarak yönetildi. Bu yanlış politikalar sonucunda da ekonomimiz, tarımımız, sanayimiz zayıflatıldı, üretim, imalat durma noktasına getirildi. Bu seçimler ülkemiz adına bir dönüm noktasıdır. Artık halk uyandı ve yıllardır yaşanan iktidar hırsına dur diyecektir. Gittiğimiz her yerde halkımıza ülkemizin mevcut durumunu ve yapacaklarımızı anlattık. Bundan sonra artık söz seçmende. Halkımızın vicdanının sesine uyarak, doğru karar vereceğine inanıyor ve seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini temenni ediyorum. Seçimler Meramımız, Konyamız ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Yiğit, halkın son kararı ülkenin geleceği ve millet için vermesini isteyerek, belediye başkanı, Belediye Meclis üyesi ve muhtar adaylarına da seçim yarışında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0