İlker Yiğit’den Oy kullanan vatandaşlara teşekkür

İlker Yiğit'den Oy kullanan vatandaşlara teşekkür

İYİ Parti Meram Belediye Başkan adayı İlker Yiğit, Meram’da Belediye Başkanlığı seçimini kazanan rakibi Mustafa Kavuş’u tebrik ederken, vatandaşlık görevini yerine getirerek demokratik bir şekilde oyunu kullanan vatandaşlara da teşekkür etti

01 Nisan 2019 - 16:21 - Güncelleme: 01 Nisan 2019 - 16:23

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından demokrasinin gereğini yerine getirerek sandığa giden Konyalılara teşekkür etti. Seçimlerin Meram’a, Konya’ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Yiğit, başkanlık yarışını kazanan Mustafa Kavuş’u da tebrik etti.

Seçim öncesinde 3 ay boyunca yoğun bir şekilde çalışarak, yapacakları hizmet ve projeleri anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Yiğit, “Halkımız demokrasinin gereğini yerine getirmek için sandık başına giderek oyunu kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getiren vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Seçim sonucunda kazanan AK Parti’nin adayı Mustafa Kavuş’u da tebrik eder, başarılar dilerim. Halk bu kararı verdi, biz de halkın kararına saygı gösteriyoruz. Ben kendi adıma çalışmalarıma burada nokta koymuyorum. Bize inanıp destek veren seçmenimizin sorumluluğunu taşıyacağım. Hem Meram hem Konya hem de ülkemin sorunları adına çalışmaya devam edeceğim. Kimseye kırgın ya da kızgın değiliz. Bizim tek sevdamız Türkiye ve Meramdır. Bu nedenle sandığa gidip oy veren tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi