Konya’nın en çalışkan vekili İyi Partili Yokuş oldu

Konya'nın en çalışkan vekili İyi Partili Yokuş oldu

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde İYİ Parti’den Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş, milletvekilliği sürecinde mecliste yürüttüğü çalışmalarla Konya’nın en çalışkan milletvekili oldu.

05 Şubat 2023 - 21:32

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 5 yıllık süreçte 216 genel kurul konuşması ve 618 araştırma önergesi vererek bu rakamlarla diğer Konya milletvekillerine açık ara fark attı. 

Konya'dan seçilen 15 vekil içinde yer alan İYİ Partili Fahrettin Yokuş’un çalışmaları meclis karnesine olumlu yönde yansıdı. Yokuş, yaklaşık 5 yıllık milletvekilliği sürecinde mecliste yaptığı çalışmalarla Konyalı diğer 14 milletvekiline açık ara fark attı.  Yokuş, TBMM Genel Kurulu’nda 5 yıl içerisinde ant içmesi dışında 216 defa konuşurken, komisyonlarda ise 22 kez söz aldı.  

Konya milletvekillerinin genel kurul konuşmaları dışında yasama faaliyetlerine bakıldığında da ise İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş, verdiği 45 kanun teklifi, 134 adet soru önergesi ve 618 araştırma önergesi ile diğer milletvekillerine açık ara fark attı. 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0
Konyaspor yine hoca kurbanı 1-0