Konyaolaytv izleyici sayısı her geçen gün artıyor

Konyaolaytv izleyici sayısı her geçen gün artıyor

08 Aralık 2023 - 15:40

Bu yılın Ocak ayında yayına başlayan ve gerşde kakan 11 aylık yayın süresi sonunda ciddi bir izleyici kitlesi elde eden KONYAOLAYTV’yi Kasım ayı içerisinde 18 milyon kişi izledi..

 

Türkiye’de RTÜK’ten yayın lisansı alan IP televizyonlar arasında KONYAOLAYTV izlenme oranları ile dikkat çekiyor. 

11 ay önce resmî yayınlarına başlayan Konya’nın dünyaya açılan penceresi olmayı hedefleyen KONYAOLAYTV bu kadar yeni bir televizyon kanalı olmasına rağmen, izlenme oranlarını her geçen ay artırmaya devam ediyor. 

SMART ve ANDROİD tüm televizyonlardan, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarından HD kalitesinde internetin olduğu dünyanın her yerinden izlenen www.konyaolaytv.com üzerinden. kendi serverlerinden, ARTI DİJİTAL MEDYA, FİLBOX, CANLITV İZLE, 

E-CANLI, TVİZLE gibi platformlar başta olmak üzere bir çok IPTV’lerin APP STORE ve PLAY STORE’den indirilen mobil uygulamaları üzerinden de izlenen KONYAOLAYTV yakında zengin içeriği ile izleyicilerine değişik programlar sunmayı hedefliyor. KASIM ayında ortalama 18 milyonu bulan KONYAOLAYTV, tarafsız, bağımsız ve özgür yayıncılık ilkleri doğrultusunda 24 saat kesintisiz yayın yapıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı