Uğur, mutluluğa hizmet ediyoruz

Uğur, mutluluğa hizmet ediyoruz

Gökçen Asrın Aşkı Düğün ve Toplantı Salonu çok sayıda siyasetçi ve davetlilerin katılımıyla hizmete açıldı.

07 Ekim 2023 - 11:30

Açılışta konuşan Gökçen Asrın Aşkı Düğün ve Toplantı Salonu sahibi Mehmet Uğur ikincisi açılan Gökçen Asrın Aşkı Düğün ve Toplantı Salonu’nun hayırlara vesile olmasını diledi.

Ticari hayatına 1984 model bir minibüs, 4 leğen ve 4 kazanla köylerde yemek organizasyonuyla başladığını anımsatan Uğur, "Pandemiden en çok etkilenen sektör olduk. Ancak hizmetten ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermedik. Hemşerilerimizin desteği ve müşterilerimizin memnuniyeti ile bugünlere geldik. Bugün karşınıza bin metrekare büyüklüğünde 750 kişilik eğlence ve düğün organizasyonu 5 bin kişilik Konya pilavı organizasyonu kapasitesi olan tesisimizin değerli Konyalılarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu süreçte her zaman yanımda olan hem iş ortağım hem  hayat arkadaşım kıymetli eşime teşekkür ediyorum” dedi.
Gökçen Asrın Aşkı Düğün ve Toplantı Salonu’nun açılışına İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Seyit Özcan, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, diğer il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!