Uyar: Sorunları Dinleyerek Çözebiliriz

Uyar: Sorunları Dinleyerek Çözebiliriz

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar Konya Barosu, Diyanet Sen. Konya Şubesi, Muhtarlar Odası ve Konya Ticaret Odasına ziyaretlerde bulundu.

01 Mart 2019 - 11:42

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Kenan Özcan ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Saadet Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar Konya Barosu ile ziyaretlerine başladı. Baro Başkanı Mustafa Aladağ ile karşılık bir müddet gündem üzerine konuşurlarken Konya’nın genel durumuyla alakalı çözüm önerilerini aktaran Uyar bu sorunların aslında kolay bir şekilde çözümlenebileceğini insanlarını bunalım içinde olduklarını vatandaşın sorunları ile ilgilenilmediğini Konya’nın sorunlarının karşılıklı konuşularak çözüme kavuşacağı konularına değindi.

 MUHTARLAR İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

 Baro ve Konya Diyanet Sendikası ziyaretlerini tamamlayan Uyar Konya Muhtarlar Odasını da ziyarette bulundu. Seçildikleri takdirde Konya’daki tüm Muhtarlar ile koordineli bir şekilde çalışacakları, Muhtarların mahalleri için istedikleri hizmetleri ivedi bir şekilde ulaştıracakları mahallerinin hizmet oranlarının hızlı bir şekilde karşılanabileceğini Muhtarların omuzlarında bulunan yükün hafifleyeceğini belediye kaynaklarının israf edilmeden harcanacağını bu sayede vatandaşların hizmet sorunlarının asgari düzeye indirilebileceği söyleminde bulundu.

Son ziyaretini Konya Ticaret Odası’na gerçekleştiren Uyar Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ile Konya sanayisinin geleceği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ve sanayileşmenin çok hızlı bir şekilde artması gerektiğine değinildi.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor soğuk havayı ısıttı 3-0
Konyaspor soğuk havayı ısıttı 3-0
Meram Belediyesi'nden kültür müzesi
Meram Belediyesi'nden kültür müzesi