"Yeni Büyükşehir Yasasını en iyi uygulayan...

"Yeni Büyükşehir Yasasını en iyi uygulayan belediyeyiz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ilk çıktığında Türkiye’nin en büyük coğrafyasına sahip Konya'nın bunu nasıl uygulayacağının tartışma konusu olduğunu hatırlatarak,  “Ama bugün gelinen noktada şunu açık yüreklilikle ifade edebiliriz ki Yeni Büyükşehir Yasasını en iyi Konya’da uygulanıyor.” dedi.

30 Mart 2021 - 14:37 - Güncelleme: 30 Mart 2021 - 14:45

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ilk çıktığında Türkiye’nin en büyük coğrafyasına sahip Konya'nın bunu nasıl uygulayacağının tartışma konusu olduğunu hatırlatarak,  “Ama bugün gelinen noktada şunu açık yüreklilikle ifade edebiliriz ki Yeni Büyükşehir Yasasını en iyi Konya’da uygulanıyor.” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Hizmet siyaseti devam ediyor, üretim devam ediyor. Belediyelerimiz ürettikçe elhamdülillah Türkiye gelişiyor.” diye konuştu.

EL ELE VERDİK, KONYA’NIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Konya’daki başarının temelinde birlikte çalışma kültürünün yattığını belirterek, “Tüm milletvekillerimiz, il başkanlığımız birlikte Konya’nın her ilçesine her mahallesine hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Merkezdeki sosyal imkanların tamamı ilçelerimizde de vatandaşlarımız tarafından kullanılmış olacak. Yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Gelirin artması için tarımsal desteklere de devam ediyoruz. El ele verdik, Konya’nın hayallerini gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü