Reklam
  • Reklam
Yokuş: Konya kendisine yakışanı yaptı

Yokuş: Konya kendisine yakışanı yaptı

İYİ Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, Ekrem İmamoğlu’nun Konya’da gerçekleştirdiği Millet Buluşması’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

09 Mayıs 2023 - 11:57

İYİ Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, Ekrem İmamoğlu’nun Konya’da gerçekleştirdiği Millet Buluşması’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun büyük bir coşkulu kalabalık tarafından karşılandığını ifade eden Yokuş, “Konya her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yaptı. Konya kararını vermiş, bu iş bilmez iktidarı gönderecek” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da yaşadığı taşlı saldırının ardından ilk ziyaretini Konya’ya yaptı. Dün Anıt alanında Halk Buluşması’na katılan İmamoğlu’na halkın ilgisi yoğundu. Toplanma alanında ise İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin aldığı yoğun güvenlik önlemleri sayesinde herhangi provokatif eylem ya da taşkınlık yaşanmadı.

“KONYA KARARINI VERMİŞ”

Ekrem İmamoğlu’nun Konya ziyaretini değerlendiren İYİ Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, şunları söyledi:

“Konya her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yaptı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Ekrem İmamoğlu’nu büyük bir coşkuyla bağrına basan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Konya 14 Mayıs seçimlerinde değişim istediğini bir kez daha gösterdi. Seçim çalışmalarımızda da karşılaştığımız hemşerilerimiz bu iktidardan artık bıkmış ve göndermek istiyor. Konya kararını vermiş, bu iş bilmez iktidarı gönderecek”

VALİ ÖZKAN VE MÜDÜR DİNÇ’E TEŞEKKÜR

Halk Buluşması’nın yapıldığı alanda aldıkları tedbirlerden dolayı Konya Valisi Vahdettin Özkan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Dinç’e teşekkür eden Fahrettin Yokuş, “Maalesef Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum ziyaretinde birkaç kendisini bilmez, Erzurumlularla alakası olmayan bir grup tarafından taşlı provokasyon girişiminde bulunuldu. Bu olayların sebebi halkı kutuplaştıran, birbirine düşüren iktidardır. Demokrasimize yapılan bu provokatif girişiminin ardından Sayın İmamoğlu’nun Konya’ya yaptığı ziyarette üzerine düşeni fazlasıyla yaparak herhangi bir provokasyon ve taşkınlığa izin vermeyen Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan ve Konya İl Emniyet Müdürümüz Engin Dinç Beye teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'