Fiyatını rüyasında gördü, transferden vazgeçti!

Fiyatını rüyasında gördü, transferden vazgeçti!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeni sezon öncesi Konyaspor'daki son durumla ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

11 Ağustos 2023 - 18:55 - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 - 19:08

Özgökçen, yeşil-beyazlıların sahasında İstanbulspor maçıyla sezonu açacağını anımsararak taraftarlardan destek istedi.

Konyaspor'u mali konularda rahatlatacak çalışmalar yaptıklarını bu kapsamda ciddi sponsorluk anlaşmaları imzaladıklarının altını çizen Özgökçen, Konya'da yaşayan, nüfus kağıdında Konta yazan herkesin kendi şmkanınca yeşil beyazlı takımlarına destek olmalarını şstedi.

Özgökçen, "Yıldız futbolcu değil, yıldızlaşacak futbolcu transfer edeceğiz' dediklerini İki yıllık süreç içerisine buna birlikte şahitlik ettiklerşnş anımsatarak, "Bundan sonra da böyle olmak zorunda, üstüne koyarak gitmek zorundayız. Çünkü futbolcu almak kolay. Transferini gerçekleştirebilmek daha zor. Biz bu zoru kolaylaştırmak zorundayız. Bunu oluşturduğumuz da Konyaspor'un mali yapısını belirli bir standarda sokabiliriz. Tabii ki burada sponsorluklar çok önemli. Konya'daki tüm müteşebbislerimizi Konyaspor'a destek olmaya çağırıyoruz diye konuştu.

 

Bilet fiyatlarında indirim olmayacak

 

Yeni sezon kombine satışlarına ilişkin soru üzerine Özgökçen, fiyat politikasıyla ilgili çalışma yaptıklarını, kombine fiyatlarında indirime gitmeyeceklerinin altını çizerek şunları söyledi:

"Tek bilet fiyatlarında da hiçbir şekilde indirime gitmeyeceğiz. Kombine alanlara haksızlık oluyor. Daha önce de indirmler yaptık ama gelen taraftar sayısı belli. İstanbulspor maçı bilet fiyatları dikkate alınarak belirlenecek ve indirim olmayacak. Bazı maçlarda da fiyatlar artacak" dedi.

 

Yıldız oyuncu transferinden vazgeçildi

 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatan Özgökçen, şöyle konuştu:

"Hocamız kanat oyuncusu, 6 numara ve forvet transferi istiyor. İki bölgeyle alakalı transfer bitmek üzere. İmza atmadan 'bitti' diyemiyorsunuz. Bitme aşamasına çok yakın olan bazı transferlerimiz var. Cumartesi maçtan sonra kesin noktayı koyacağız. Çok yıldız bir ismin anlaşmasını yapmıştık ama gece rüyalarıma girdiği için vazgeçmek zorunda kaldım. Miktarı çok para. Buraya getiririz, tribünleri de harekete geçiririz. 30-40 bin kişi gelir, 3-5 maç geldi ve sene bitti. Ondan sonra da Konyaspor'a bir külfet bırakabilir endişesi doğdu. Dolayısıyla o transferi bitirmedik ama dondurduk."

 

Uche bu takımın futbolcusu değil

 

Özellikle sosyal medyada büyük eleştiri konusu olan Kaptanlık Durumu Uche transferi ile ilgili de konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, "Uche artık bizim futbolcumuz değil sözleşmesini feshettik."

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basketbol takımının satılacağı konusunda hiç bir girişimin olmadığını,  Basketbol liginde devam edeceklerini, 1922 Konyaspor'un da mutlaka satılacağını söyledi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!