KGK’nın Alanya toplantıları başladı

KGK'nın Alanya toplantıları başladı

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) Küresel Medya Buluşması Alanya’da başladı. Dev organizasyona 100’den fazla yerli ve 20 farklı ülkeden yabancı KGK üyesi gazeteci katıldı.

03 Temmuz 2021 - 14:55

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) Küresel Medya Buluşması Alanya’da başladı. Dev organizasyona 100’den fazla yerli ve 20 farklı ülkeden yabancı KGK üyesi gazeteci katıldı. Organizasyonun onur konuğu IKBY Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı ve ITC Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf oldu.

100'den fazla yakın gazeteci ilk gün Alanya Belediye Başkanı 
Adem Murat Yücel’in verdiği akşam yemeğinde bir araya geldiler.

 

BAKAN MARUF’UN ALANYA TEMASLARI
Organizasyon öncesi IKBY Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı ve ITC Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’le birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu ziyaret eden Bakan Maruf, Alanya hakkında bilgiler aldı. Bakan Maruf’a temasları sırasında Alanya’ya özgü hediyeler de verildi.

TOPLANTILAR BUGÜN YAPILACAK
Buluşmanın ikinci güniünde 16.00–20.00 saatleri arasında seri toplantılar gerçekleştirilecek. Ayrı ayrı salonlarda ilk olarak Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Etik Kurulu, Onur Kurulu ve Danışma Kurulu toplanacak. Sonra yine ayrı ayrı salonlarda Yaygın Medya Meclisi, Yerel Medya Meclisi ve Dış Medya Meclisi toplantıları gerçekleştirilecek. Son olarak ise tüm üyelerin katılımıyla genel toplantı yapılacak.

Toplantıların ardından akşam saat 20.00’de Gala Yemeği ve Ödül Töreni gerçekleştirilecek.
Aydın Maruf’un da olacağı Gala Gecesi ve ödül törenine sürpriz konuklar da katılacak. Galaya Antalya ve Alanya protokolünün yanısıra Antalya ve Alanya medyasının temsilcilerinden de yoğun katılım bekleniyor.
Alanya’daki küresel buluşma, yarın konukların uğurlanmalarıyla sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü