Konya Engelliler Gücünden  galibiyet

Konya Engelliler Gücünden  galibiyet

Ampute Futbol 1. Ligi 8. Hafta erteleme maçında temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Karadeniz ekibi MP Samsun Engelliler Ampute Futbol Takımını ağırladı.

04 Şubat 2019 - 13:19

Selçuklu Belediyesi Stadı sentetik sahada oynanan maça etkili başlayan ve maçın başından sonuna kadar etkili oyununu sürdüren temsilcimiz Adem Kaya (2), Mahir Ateş (2), Collins Gyamfı (3), kaptan Richard Ekwam ve Gazi Osman Tat’ ın ayağından kazandığı gollerle maçtan 9 – 1 galibiyetle ayrıldı. Alınan 3 puanın ardından temsilcimiz Ampute 1. Ligde ilk sıradaki yerini korudu. Haftaya Kayseri temsilcisi Anadolu Erciyes Engelliler Ampute takımına konuk olacak yeşil beyazlılar yapacağı erteleme maçıyla Ampute 1. Liginin 2018-2019 sezonu ilk devresini de tamamlamış olacak.

KONYASPOR NALÇACILILAR DERNEĞİNDEN JEST

Maçın ardından teknik heyet ve futbolcular Konyasporlu taraftarlar ile Efsane Nalçacılılar ve Maraton Nalçacılılar taraftar derneklerinin organize ettiği mangal partisinde buluştu. Taraftar guruplarının misafirperverliği ve ikramları ile moral ve motivasyon depolayan temsilcimiz yapılan bu güzel jest için Nalçacılılar taraftar gurupları adına dernek yöneticilerine teşekkür ederek yapacakları iç saha maçlarına da davet etti.

 

                                                         

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!