Konyaspor’dan müthiş dönüş 3-2

Konyaspor'dan müthiş dönüş 3-2

Süper Lig'in 29. haftasında zirvedeki yerini korumak isteyen  Konyaspor, deplasmanda 2-0 geriye düştüğü Kayserispor maçını 3-2 kazanarak yerini korudu.Yeşil beyazlıların gollerini Cikalleshi (2) ve Guilherme (Pen.) atarken, ev sahibi Kayseri'nin golleri Abdülkadir Parmak ve Gavranovic'ten geldi.

13 Mart 2022 - 15:47 - Güncelleme: 13 Mart 2022 - 17:22

MAÇTAN DAKİKALAR

7 dakikada ceza sahası dışında Abdülkadir Parmak gelişine şutunu çıkardı ve kaleci Sehic'i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
13.dakikada ev sahibi farkı ikiye çıkardı  Sağ kanattan atılan pasta penaltı noktası üzerindeki Gavranovic gelişine vurdu top ağlarla buluştu.

16. dakikada Konyaspor Abdülkerim Bardakçı ile golü buldu. Maçın hakemi golü verdi ancak,  VAR incelemesi sonunda  ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı.

42. dakika Konyaspor,  penaltı kazandı. Bu dakikada Carole cezadahası içinde  Hadziahmetovic'i düşürmesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Guilherme topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 2-1'e getirdi.

Bu golle umutlanan Konyaspor İkinci yarıya daha iyi başladı ve 52. dakikada  Sokol Cikalleshi ile beraberliği yakaladı. 2-2.
61. dakikada bir kez daha sahneye çıkan  Cikalleshi Endri Çekici'nin güzel ortasına yaptığı kafa vuruşuyla kendisinin ikinci takımının 3. golünü attı. 2-3.
Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Konyaspor Kayseri deplasmanından 3 puanı attığı 3 golle alarak puanını 55'e çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu.

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Yasin Kol, Mehmet Kısal, İbrahim Bozbey

Y.KAYSERİSPOR: Bilal Beyazıt, Onur Bulut, Carole (Dk. 84 Ramazan Civelek), Attamah (Dk. 84 Gökhan Sazdağı) , Uğur Demirok, Hosseini, Cardoso, Abdulkadir Parmak (Dk. 69 İlhan Parlak), Mane (Dk. 57 Emrah Başsan), Gavranovic, Mustafa Pektemek (Dk. 57 İbrahim Akdağ)

İH KONYASPOR: İbrahim Sehic, Skubic, Hadziahmetovic (Dk. 90+1 Uğurcan Yazgılı), Guilherme Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakcı, Da Silva (Dk. 78 Michalak), Soner Dikmen, Cikalleshi, Rahmanovic (Dk. 60 Endri Çekiçi), Bytyqi (Dk. 90+1 Oğulcan Ülgün)

GOLLER: Dk. 7 Abdulkadir Parmak, Dk. 14 Gavranovic (Y.Kayserispor), Dk. 42 Guilherme, Dk. 52 ve 61 Cikalleshi (İH Konyaspor)

SARI KARTLAR: Attamah, Hosseini, Carole Y. Kayserispor, Abdülkerim Bardakçı, Skubic, Oğulcan Ülgün (İHKonyaspor)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!