Konyaspor deplasmandan eli boş dönüyor 1-2

Konyaspor deplasmandan eli boş dönüyor 1-2

Koronavirüs nedeniyle verilen aranın ardından Cuma günü tekrar başlayan ligin 27. haftasında deplasmanda Gençlerbiliği ile karşılaşan Konyaspor'un gol yollarındaki beceriksizliği devam edince sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

14 Haziran 2020 - 20:46 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 00:18

Süper Lig’e COVİD 19 nedeniyle verilen aradan sonra, 92 gün sonra deplasmanda Gençlerbirliği karşısında çıkan Konyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşma öncesinde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını sebebiyle başta sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm dünyada hayatını kaybeden insanlar ve vefat eden A Milli Takım eski futbolcusu Talat Özkarslı anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Maça etkili başlayan yeşil beyazlılar 24.dakikada Deni Milosevic’in şutunda top üst direkten oyun alanına geri dönerken yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.
59.dakikada Sio’nun golüyle 1-0 mağlup duruma düşen yeşil beyazlılar bu gole 3 dakikada sonra 62.dakikada Marko Jevtovic ile cevap verdi ve maça 1-1’lik skorla denge geldi.
Golden sonra rakip kalede net fırsatlar yakalayan  Konyaspor Riad Bajic, Amir Hadziahmetıvic, Miya ve Levan Shengelia ile bunlardan yararlanamadı.
Gençlerbirliği 83.dakikada Berat’ın golüyle 2-1 öne geçerken Konyaspor'un kalan dakikalardaki çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve mücadele 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
 
STAT: Eryaman
HAKEMLER: Alper Ulusoy, İsmail Şencan, Deniz Caner Özaral

GENÇLERBİRLİĞİ: Nordfeldt, Erdem, Zargo Toure, Flavio Ramos, H.İbrahim, Yasin (Dk.82 Soner), Seuntjens (Dk.46 Berat), Sessegnon (Dk.65 Sefa Yılmaz), Candeias (Dk.90 İlker), Sio (Dk.65 Ayite), Stancu

KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Uğur Demirok, Marin Anicic, Guilherme Sitya, Jens Jonsson (Dk.87 Thuram), Amir Hadziahmetovic, Levan Shengelia (Dk.87 Erdon Daci), Paolo Hurtado (Dk.39 Marko Jevtovic), Deni Milosevic (Dk.66 Faruku Miya), Riad Bajic

SARI KARTLAR: Erdem, Flavio (Gençlerbirliği), Marin Anicic , Ali Turan (İttifak Holding Konyaspor)

GOLLER: Sio (Dk.59), Berat (Dk.83) (Gençlerbirliği), Marko Jevtovic (Dk.62) (İttifak Holding Konyaspor)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!