Korkmaz: Sevdamıza sahip çıkmalıyız

Korkmaz: Sevdamıza sahip çıkmalıyız

Konyaspor’da yeni göreve gelen Başkan Ömer Korkmaz basın mensuplarıyla bir araya geldi.

08 Aralık 2023 - 20:03

Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Ömer Korkmaz ile birlikte 2. Başkan Adem Bulut ve Başkan Yardımcısı Yunus Derebağ da katıldı.

Korkmaz kısa bir süre önce göreve geldiklerini camiada yaşanan küskünlükleri kırgınlıkları gidererek tüm şehri ve Konyaspor aşkını yeşil-beyaz sevdalarına sahip çıkmaya davet etti.

 

 

Korkmaz göreve geldikten sonra her akşam yönetim kurulu ile birlikte hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini ancak öncelikli olarak mental anlamda kırgın olan camiayı toparlamak adına büyük çaba harcadıklarını söyledi.

 

Konyaspor yönetimi olarak geleceğe dair bir çok projelerinin olduğunu ancak öncelikli problemlerin halledilmesi gerektiğini belirten Ömer Korkmaz " Sadece takım değil 1922 Konyaspor ve basketbol takımının da Konyaspor’un bir parçasıdır. Bu takımların satılması devredilmesi söz konusu dahi olamaz. Camia olarak bu ekipler de yeşil-beyazlı sevdanın içindedir" dedi

 

Korkmaz taraftara da seslenerek, “Kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakarak, “Ortak sevdamız” dediğimiz Konyasporumuz’u en başta stadyum olmak üzere tüm platformlarda var güçleriyle desteklemeye çağırıyorum. Sivas maçında bir nu görmeyi arzuluyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Konya Şeker'fen çiftçiye 293 milyon TL avans
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!