Pazar esnafının sorunlarını ‘İYİ’likle çözeceğiz

Pazar esnafının sorunlarını ‘İYİ’likle çözeceğiz

Semt pazarlarında esnafların ve vatandaşların sorunlarına ortak olan İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, İYİ Belediyecilikle bütün sorunların üstesinden geleceklerini söyledi

22 Şubat 2019 - 16:43

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, semt pazarlarını ziyaretinde esnafın yangınını yakından takip etti.

 Meram ilçe merkezinde farklı günlerde kurulan semt pazarlarına giderek, Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Yiğit, çoğunlukla geçim sıkıntısı yaşadığından şikayetçi olan esnafların sorunlarına çözüm olmak için aday olduğunu belirtti. Yiğit, “Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Devletimizin kaynaklarını yandaşa değil yatırımlara, halkımıza aktaracağız” dedi.

Tarımın teşvik edilmek yerine, tarım arazilerinin imara açılmasıyla yok edildiğine dikkat çeken Yiğit, sulama, tohum, kooperatifleşme konularındaki sorunları çözüme kavuşturacak projeleri olduğunu, bunları uygulayarak, tarıma destek sağlayacaklarını ve tarımsal kalkınmayı başlatacaklarını söyledi.

Meram ilçesindeki semt pazarlarının sayısını artırarak, pazarcılara yeni iş imkanları sunacaklarını ifade eden Yiğit, pazar tezgahları ve kapalı tente sistemleriyle de hem pazar esnafına hem de vatandaşlara modern ve hijyenik ortamlarda hizmet vereceklerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye darbe! 0-0
Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye darbe! 0-0
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı