TÜRKKEP’ten KSO üyelerine e-dönüşüm semineri

TÜRKKEP’ten KSO üyelerine e-dönüşüm semineri

Türkiye’nin ilham veren bilişim şirketleri sıralamasında birinci olan TÜRKKEP Konya Sanayi Odası (KSO) üyelerine e-Dönüşüm’ü anlattı. TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Güney’in katıldığı seminerde KSO üyeleri ve Konya’da faaliyet gösteren şirketlerin temsilcileri katıldı.

22 Şubat 2019 - 16:42

KEP (Kayıtlı Elektronik Posta), e-Defter, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e- İmza ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin e-Dönüşüm’ünü sağlayan Türkiye’nin ilk özel kurumu TÜRKKEP, Konya Sanayi Odası ile birlikte 21 Şubat 2019 Perşembe günü Konya Sanayi Odası Seminer Odası’nda düzenlenen seminerde e-Dönüşüm’ü anlattı.

Seminere katılan TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Güney, Kayıtlı Elektronik Posta Kullanım Alanları, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS), e-Fatura / e-Arşiv faturanın kullanımına ilişkin bilgiler, e-Defter zorunlulukları ve kullanımı, e-Saklama zorunluluğu, KEP İK sistemleri, e-İrsaliye, e-Serbest Meslek Makbuzu, e-Müstahsil Makbuzu, KEP Mutabakat,  KEPPORT İhracatçılar Birliği çalışma sistemi ve KEP entegrasyonu konuları hakkında bilgi verdi.

TÜRKKEP KEP, UETS ile entegre olan tek KEP sistemi

Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) ile tebligat işlemleri, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren elektronik yolla yapılmaya başlandı. İsteğe bağlı olarak vatandaşların da katılabileceği sistemdeki adrese ulaştırılan tebligat, alıcı tarafından açılmamış olsa dahi beşinci günün sonunda tebliğ edilmiş sayılıyor. TÜRKKEP KEP, UETS ile entegre olan tek KEP sistemi olarak öne çıkıyor. Klasik yöntemlerden kurtularak elektronik ortamda, basit bir işlem ile TÜRKKEP KEP hesabından UETS hesabı görülebiliyor ve buradan cevaplar hızlıca oluşturabiliyor.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
Asker Olmanın Sevincini ve Gururunu Yaşadılar!
TSYD Konya'dan Başkanlara 'Hayırlı Olsun' Ziyareti   
TSYD Konya'dan Başkanlara 'Hayırlı Olsun' Ziyareti